Skøn til en kop te eller kaffe.
Opskrift : Lilian Kaufmann 1972
FIVE O'CLOCK-KAGE
Dej
3 æg
200 g melis
150 mandler
4-5 bitre mandler
75 g smør eller margarine
150 g kogte, kolde, melede kartofler
rasp til formen
glasur
150 g flormelis
1 1/2 spsk. Appelsinsaft
Rør æg og sukker luftigt. Mal mandlerne og mos kartoflerne fint. Rør smørret eller margarinen blødt og bland det med mandelmassen. Bland æggemassen med smør/mandelblandingen. Rør til sidst kartoflerne i og hæld dejen i en lille, smurt, raspdrysset bradepande.
Kagen bages i ovnen ved jævn varme ( 175 grader ) i omkring 1/2 time.
Lad kagen køle af på en bagerist og smør et lag appelsinflasur over kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.