Kagen er perfekt til en god kop kaffe eller the, i familien eller når der komme fremmede.
Nem og hurtig rørt dej.
Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1966
NORSK SØLVKAGE
dej
145 g margarine
250 g sukker
250 g mel
2 1/2 tsk. bagepulver
1 dl mælk
50 g rene, tørre korender
30 dråber citronsaft
6-7 æggehvider, stiftpiskede
Margarinen røres helt blød og derefter med sukkeret, som det er nemmest at røre i ad to gange. Mel og bagepulver sigtes i, skiftevis med mælken. Til sidst vendes de stiftpiskede hvider forsigtigt i.
Er dejen meget fast, må lidt af æggehviderne røres i, før resten af hviderne vendes forsigtigt i.
Dejen hældes i en godt smurt form og bages i ovnen ved 160-170 grader i 1 1/4-1 1/2 time.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.