Det er en dej, der kræver en smule forsigtighed at tilberede. Den må hverken røres eller piskes sammen.
Opskrift : Tørsleffs Den Blå Bagebog
SØLVKAGE MED FLØDESKUM
dej
4 æggehvider, stiftpiskede
1 tsk. Bagepulver
2 1/2 dl piskefløde
175 g sukker
1 tsk. Vanilje
175 g hvedemel
Æggehviderne piskes stive med bagepulveret. Fløden piskes stiv og blandes forsigtigt i. Sukker, vanilje og mel sigtes sammen og tilsættes dejen lidt ad gangen. Melet skal blandes forsigtigt i med piskeriset - dejen må hverken røres eller piskes.
Hæld dejen i en smurt, raspstrøet form, der stilles i forvarmet ovn.
Bages i ovnen ved 165 grader i ca. 40 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.