Elses sirupskage med dejlig smag af julens krydderier, lægges sammen med smørcreme.
Et dejlig stykke kaffebrød i den søde juletid, om end kagen også går resten af året.
Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945
ELSES SIRUPSKAGE
dej
2 kopper kartoffelmel
4 kopper rugsigtemel
2 kopper sukker
2 kopper sirup
2 kopper lunkent vand
2-3 æg
2 strøgne tsk. natron
2 strøgne tsk. hjortetaksalt
kanel
nelliker
ingefær
Alle ingredienser røres sammen. natron og hjortetaksalt skal være blandet godt med melet.
Dejen hældes i en smurt bradepande.
Bages i ovnen ved jævn varme 30 - 40 minutter.
Når kagen er kold, flækkes den og sammenlægges med smørcreme.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.