Den velsmagende kage er bagt med kærnemælk, der giver de øvrige ingredienser godt modspild. De klassiske julekrydderier gør kagen til en velsmagende julekage, der dog kan nydes året rundt.
BEDSTES KRYDDERKAGE
200 g margarine
150 g sukker
3 små øg
250 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
2 tsk. kakao
1 dl kærnemælk
moccacreme
1 portion kagecreme
125 g smør
2 spsk. kakao
1 spsk. pulverkaffe
2 spsk. sherry
Alle ingredienserne til cremen røres sammen.
Margarinen blødgøres, røres med sukker og dernæst med æg. Bagepulver og mel blandes med krydderierne og kommes skiftevis med kærnemælk i dejen. Den røres ensartet og fyldes i en velsmurt, raspdrysset sandkageform.
Kagen bages i ovnen ved 170 grader i 45 - 50 minutter. Når den er kold flækkes den i 3 lag og lægges sammen med moccacreme.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.