Dejen er egentlig en almindelig franskbrødslignende dej med gær og hævetiden kort.
Anvendes bayerske pølser, er en halv pølse passende pr. horn.
Opskriften er en gammel Oma opskrift.
INDBAGTE PØLSEHORN
400 g hvedemel
50 g gær
2 dl skummetmælk
75 g margarine
1 tsk. salt
fyld
12 bayerske pølser
Mælken lunes til den er håndvarm og gæren opløses heri. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes blank og smidig. Den formes til en kugle, der hviler tildækket i 5 minutter.
Dejen rulles ud til en firkant, 36 x 42 cm og skæres ud i 12 lige store stykker. Læg en pølse på hvert dejstykke og tryk dejen sammen om pølsen. Enderne lukkes ved at trække dejen sammen. Trilles let og sættes på en smurt bageplade (bagepapir).
Efterhæver, tildækket og lunt i ca. 20 minutter og pensles med sammenpisket æg.
Bager i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter på ovnens midterste rille.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.