En hurtig og nem kage en dag vi trænger til lidt sødt til kaffen.
Opskriften er af Kirsten Hüttemeier fra 1958
HÜTTEMEIERS KOKOSKAGE
125 g smør eller margarine
2 æg
150 g florsukker
3/4 dl mælk eller fløde
6 revne mandler
1 1/2 strøget tsk. bagepulver
60 g kokosmel
200 g mel
pynt
kokosmel
10-15 søde mandler
Smør, æggeblommer og florsukker piskes blødt, hvorefter mælk, de revne mandler, kokosmel, bagepulver og mel røres i. Til sidst tilsættes de stiftpiske æggehvider.
Dejen fyldes i en lille velsmurt bradepande eller en form, lavet af aluminiumsfolie. Over dejen drysses kokosmel og snittede mandler og kagen bager i ovnen ved jævn varme (225 grader) i 30 - 40 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.