Og kagen er da også usædvanlig god, lage sammen med en lækker flødecreme og med mandelmarengs på toppen. En værdig indehaver af titlen, verdens bedste kage.
Kagen er bagt i en lille bradepande eller springform.
VERDENS BEDSTE KAGE
Bunde
100 g sukker
100 g smør
4 æggeblommer
3 spsk. Mælk
100 g mel
1 tsk. Bagepulveret
marengs
4 æggehvider
200 g sukker
100 g hakkede mandler
Fyld
1 pk.kagecreme
1 1/2 dl piskefløde
Smør og sukker røres hvidt, æggeblommerne røres i og mælken tilsættes, skiftevis med melet, der er iblandet bagepulver. Hæld dejen i en lille bradepande eller en springform.
Æggehviderne piskes stive med 200 g melis til en marengsmasse og blandes med de hakkede mandler. Marengsmassen smøres over dejen, der bages i ovnen ved 200 grader i ca.1/2 time.
Lad kagen køle af og skær den over. Imedens laves fyldet af en pakke kagecreme og 1 1/2 dl piskefløde.
Læg flødecremen mellem lagene og lad kagen trække lidt. Den bliver faktisk ekstra god, når den fryses først. Tag den op 1/2 time før servering.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.