Californisk æblepie er noget af det nemmeste at lave og står man lige med 4 æbler, der trænger til at blive spist, er her en god mulighed for det.
Æblerne kommes i dejen, der bager færdig i ovnen. Serveres varm, allerhelst med koldt flødeskum til.
Opskrift : Hanna Jacobsen 1965
CALIFORNISK ÆBLEPIE
3 æg
100 g sukker
1 spsk. mel
1 tsk. bagepulver
4 store æbler
Æg og sukker piskes til luftig æggesnaps, mel og bagepulver blandes og vendes i.
Æblerne skrælles og skæres i små terninger og blandes i dejen, der hældes i et velsmurt, ildfast fad.
Bages i ovnen ved 225 grader i 25 minutter.
Servér pien varm med koldt flødeskum til.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.