mandeldej. Til sidst sigtes flormelis over kagen.
Der bliver ca. 30 stk. af portionen.
Opskrift : Sigrid Fugl
KEJSERKRONER
piedej
200 g smør / margarine
2 spsk. vand
250 g mel
mandeldej
400 g kransekagemasse
2 - 2 1/2 æggehvide
fyld
1 pk frosne jordbær eller hindbær
pynt
flormelis
Smuldr med meget let hånd fedtstoffet i melet til piedejen og saml den med koldt vand. Lad den hvile et stykke tid på et koldt sted.
Til mandeldejen røres kransekagemassen smidig med umiskendeligt æggehvide.
Tryk piedejen ud i smurte linseforme. Læg 2-3 bær i hver og fyld formen 2/3 op med mandeldej. Læg evt. to små strimler dej overkors på kagerne.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Lad dem køle lidt, før de fjernes fra formene. Sigt flormelis over, når kagerne er kolde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.