Skønne chokolademedaljer, lagt sammen med appelsinsmørcreme, drysset med flormelis og pyntet med et rødt cocktailbær.
Bundene, der kan opbevares i kagekasse, tages op og lægges sammen umiddelbart før de serveres til en god kop kaffe.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1963
RUNDETÅRNSKAGER
dej
225 g mel
175 g smør eller margarine
50 g florsukker
2 spsk. kakao
creme
75 g smør
75 g florsukker
2 spsk. appelsinmarmelade
revet skal af 1 appelsin
1 æg
pynt
florsukker
røde cocktailbær
Smørret hakkes ud i melet, florsukker og kakao tilsættes og dejen æltes sammen. Rulles ud og udstikkes til medaljer.
Bages i ovnen ved 225 grader i 4-5 minutter.
Kagerne lægges kort før brugen sammen tre og tre med cremen, hvortil alt er rørt blødt. Sigt flormelis over og sæt et rødt cocktailbær i midten af hver kage.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.