Jum-jum-kage er uhyre nem at lave og så smager den dejligt. Dejen, der tilberedes med stærk kaffe, rosiner, kanel og nelliker, kan mageligt laves, medens ovnen varmer op.
Opskrift : Else Algreen 1964
JUM-JUM-KAGE
3 dl stærk kaffe
2 dl rosiner
1 tsk. kanel
1/2 tsk. nelliker
1/2 tsk. salt
3 dl sukker
50 g smør eller margarine
2 tsk. vaniljesukker
4 dl mel
1 tsk. natron
Bland kaffe, rosiner, kanel, nelliker, salt, sukker og fedtstof i en gryde og lad blandingen koge i 3 minutter. Lad den afsvale. Bland melet med vaniljesukker og natron og rør det i massen.
Hæld dejen i en stor smurt og raspdrysset randform.
Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 35 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.