Kagerne kan sagtens gøres endnu mere indbydende ved at lægge dem sammen med appelsinsmørcreme.
Opskrift : Ukendt
FRANSKE VAFLER MED APPELSINSMØRCREME
150 g mel
150 g margarine
2 spsk. kold fløde
Margarinen hakkes i melet, dernæst samles og æltes dejen med 2 spsk. kold fløde. Lægges koldt i nogle timer.
Rul dejen ud og stik ovale kager ud, der lægges på smurt bagepapir på pladen. Drys hver kage med sukker og slå det ned i dejen med en ternet kødhammer.
Kagerne bages på nederste rille ved 225 grader i 8-10 minutter.
Køl dem af og læg dem sammen med smørcremen efterhånden som de skal spises.
appelsinsmørcreme
4 spsk. smør
4 spsk. flormelis
revet appelsinskal
2-3 spsk. appelsinmarmelade
Til appelsinsmørcremen røres sukker og flormelis og resten tilsættes.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.