En bradepande fuld af dejlig skærekage er dejligt at have, både til familien og skulle nogle dukke uventet op.
En gammeldags herregårdskage er en lys skærekage med kokosmarengs på toppen.
Opskrift : Amo
HERREGÅRDSKAGE
dej
400 g hvedemel
250 g smør eller margarine
300 g sukker
3 æggeblommer
1 tsk. bagepulver
ca. 2 1/2 dl mælk
kokosmasse
3 æggehvider
250 g flormelis
125 g kokosmel
Blødgør fedtstoffet og rør det godt sammen med sukkeret til det er hvidt. Rør æggeblommerne i én ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver sammen og kom det i smørblandingen. Tilsæt mælk og rør dejen sammen.
Dejen kommes i en smurt bradepande.
Kagen bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter midt i en forvarmet ovn.
Pisk æggehviderne stive og rør flormelis og kokosmel i. Smør kokosblandingen ud på kagen og sæt bradepanden tilbage i ovnen. Bages yderligere ca. 20 minutter ved 150 grader.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.