Lad den færdigbagte kage køle lidt af i formen, før den tages ud og ligges på en rist.
Opskrift : Sigrid Fugl 1983
HVEPSEBO
dej
200 g smør
150 g sukker
2 æg
saft og reven skal af 1 stor appelsin
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
Rasp til formen
Kokosmasse
1 æggehvide
100 g sukker
100 g kokosmel
1 1/2 spsk. kakao
2 spsk. fløde
Rør det blødgjorte smør med sukker, tildelt er let og smidigt. Rør æggene i, et ad gangen og rør godt mellem hvert.
Riv skallen af 1 stor appelsen og rør den i.
Bland mel med bagepulver og sigt det i dejen. Tilsæt appelsinsaft og rør dejen sammen.
Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform (22-23 cm).
Kagen bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170 grader i 30 minutter.
Til kokosmassen piskes æggehviden stiv. Drys sukkeret i og pisk et par tag, før kokosmel, kakao og fløde blandes i.
Hæld kakaomassen over kagen efter 30 minutters bagetid og fortsæt bagningen i 25 minutter.
Afkøles lidt i form og vendes så ud på rist til afkøling.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.