Små, lækre kagestykker, overtrukket med citronglasur og pyntet med grofthakkede mandler.
Kagen er bagt i form og skåret i firkantede stykker efter bagning. En både nem og hurtig kage.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
DRONNINGEKAGER
dej
75 g smør / margarine
150 g sukker
2 æg
75 g mandler
100 g kogte kartofler
glasur
100 g florsukker
revet skal af citron
citronsaft
Rør sukker og fedtstof godt. Tilsæt æggeblommerne. Kom malede mandler og revne kartofler i dejen. Bland til sidst de stift piskede æggehvider i.
Smør og mel en aflang kageform og hæld dejen i formen.
Bag kagen i ovnen ved 170 grader i ca. 30 minutter.
Vend kagen ud af formen og skær den i firkantede stykker, der dækkes med en citronglasur. Pynt stykkerne med grofthakkede mandler.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.