I en tid, hvor vi er på vej mod sommer og sol, falder det helt logisk, at tænke på is og isdesserter. - Hertil lækre, små hjemmebagte chokolademarengs.
De er supernemme og gør altid lykke, disse farmands chokolademarengs.
Der bliver ca. 30 stk. af portionen.
Opskrift : Hanne Jacobsen 1964
FARMANDS CHOKOLADEMARENGS
3 æggehvider (ca. 1 dl)
150 g sukker
3 spsk. kakao
ca. 40 g nøddekerner
Æggehviderne piskes meget stive. 3 spsk. sukker drysses over under stadig piskning. Resten af sukkeret, kakao og hakkede nøddekerner vendes i.
Dejen sættes med 2 teskeer på smurte, meldryssede plader eller sprøjtes på pladerne i små dejtoppe.
Bages i ovnen ved 100 - 130 grader i 30 - 60 minutter, afhængig af størrelsen.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.